Οι καλύτερες εταιρίες στρωμάτων

Το στρώμα σας αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αγορές που πρόκειται να κάνετε για το σπίτι σας, ωστόσο η επιλογή του καταλληλότερου στρώματος για σας δεν είναι εύκολη, μπροστά στην ατελείωτη γκάμα προϊόντων που είναι διαθέσιμα.

Η διαδικασία αγοράς στρώματος απαιτεί πλέον έρευνα αγοράς, καθώς το καθένα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Δεν είναι τόσο απλό το να μπείτε σε ένα από τα πολλά καταστήματα στρωμάτων και να διαλέξετε εκείνη τη στιγμή.

Για τον λόγο αυτό στην Villa Luxury Beds έχουμε κάνει την έρευνα για εσάς και έχουμε συγκεντρώσει τα πιο ποιοτικά και ακριβά στρώματα της αγοράς φτιαγμένα από ανθεκτικά υλικά και από τις καλύτερες εταιρίες στρωμάτων που εστιάζουν στο να βελτιώσουν την εμπειρία του ύπνου σας.

Ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη και τις διαστάσεις κρεβατιών είμαστε σε θέση να προτείνουμε και το αντίστοιχο προϊόν.

Για κάποιον που θέλει το στρώμα του να είναι παράγωγο φυσικών υλικών και φιλικό προς το περιβάλλον, προτείνουμε πάντα τα στρώματα της εταιρίας Vispring, η οποία δημιουργεί πολυτελή χειροποίητα στρώματα, φτιαγμένα από τα πιο αγνά και βιώσιμα υλικά.

Αντίστοιχα η εταιρία Aireloom, κατασκευάζει πολυτελή και διαχρονικά υποαλλεργικά στρώματα, φροντίζοντας τα προϊόντα που διαθέτει να είναι φιλικά τόσο προς το σώμα σας όσο και προς τον πλανήτη.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των στρωμάτων Simmons είναι ο χαρακτηρισμός τους ως ανατομικά- ορθοπεδικά στρώματα και με την νέα της collection Beautyrest, η Simmons έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, προσφέροντας συνεχή στήριξη και άνεση στο σώμα.

Για τους λάτρεις της παράδοσης τα στρώματα της εταιρίας Englander αποτελούν την πιο διαχρονική επένδυση, αφού κατασκευάζονται από τεχνικές που δοκιμάζονται για περισσότερο από 125 χρόνια. Η τεχνογνωσία που διαθέτουν οι ειδικοί στην Englander την καθιστά μια από τις καλύτερες εταιρίες στρωμάτων.

Η εταιρία Hästens εστιάζει στην άνεση σας κατασκευάζοντας στρώματα που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι κοιμάστε πάνω σε σύννεφα, φροντίζοντας πάντα να τηρούν τις βασικές αρχές – ακεραιότητα και αγάπη με τις οποίες ξεκίνησε η εταιρία το 1852.

Αν ψάχνετε κάτι πολυτελές και ταυτόχρονα μοντέρνο και κομψό, τα στρώματα της Kluft είναι η σωστή κατεύθυνση για εσάς. Οι συλλογές τους διακρίνονται για την τεχνική τοποθέτησης στο χέρι κάθε δέσμης και τούφας των υλικών από τα οποία φτιάχνονται.

Υπάρχουν ωστόσο και αγοραστές που δεν επιθυμούν κάτι παραδοσιακό. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία η πρόταση μας είναι τα στρώματα Marshall. Μια εταιρία η οποία καινοτομεί από τις τεχνικές κατασκευής στρωμάτων μέχρι και στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Αν επιθυμείτε να αγοράσετε το στρώμα σας και να μπορέσετε να το κληροδοτήσετε στην επόμενη γενιά, η Shifman είναι η εταιρία στρωμάτων που σίγουρα ψάχνετε. Τα στρώματα Shifman αποτελούν προϊόντα μακράς διαρκείας, τα οποία είναι ανεξίτηλα στο χρόνο.

Αν πάλι επιθυμείτε ένα πολυτελές στρώμα, αλλά δεν είστε σίγουροι για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει, η Mattsons προσφέρει μια τεράστια ποικιλία στρωμάτων, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Τέλος, για τους λάτρεις της ευρωπαϊκής σχεδίασης στρωμάτων και ιδιαίτερα της γαλλικής, τα στρώματα τα οποία προτείνουμε είναι αυτά της Treca Paris, η οποία δεν κατασκευάζει απλά χειροποίητα στρώματα, αλλά διαθέτει τη δική της κοσμοθεωρία γύρω από το σωστό ύπνο και τους τρόπους του. Τη λεγόμενη savoir-dormir.

 

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop