Επένδυση σε στρώματα και κρεβάτια ξενοδοχείου για μια ζωή!

H Villa Luxury Beds με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στην εισαγωγή ποιοτικών και επώνυμων στρωμάτων και κρεβατιών προσφέρουμε ιδανικές λύσεις στην εφαρμογή hospitality υπηρεσιών στη επιχείρηση σας με διαρκή ενημέρωση των πιο μοντέρνων τάσεων της αγοράς.

H ανάγκη για τη συμπλήρωση ενός ολοκληρωμένου επαγγελματικού υπνοσυνόλου μας έχει φτάσει στην κατηγορία να προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες και πολυτελείς λύσεις για τον ξενοδοχειακό σας χώρο ή το yacht σας.

Τι είναι αυτό που θα κάνει τη φιλοξενία που παρέχετε μοναδική;

H σπουδαία καινοτομία μας είναι ότι στο κατάστημα μας φιλοξενούμε και μας εμπιστεύονται τα πιο πολυτελή και διάσημα brands στρωμάτων παγκοσμίως, τα οποία φιγουράρουν στα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Εξοπλίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο με στρώματα για ξενοδοχεία και στρώματα για yacht ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ή υψηλού κύρους πελάτη σας.Τα στρώματα για ξενοδοχεία της Villa Luxury Beds ανταποκρίνονται στις υψηλές ανάγκες ενός VIP πελατολογίου, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετούν το πάντρεμα της άψογης αισθητικής με την πολυτέλεια που διακρίνει τις εγκαταστάσεις σας.

Με έως και 30 χρόνια εγγύηση και 100% αντοχή στο χρόνο είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε στη σωστή επιλογή στρώματος, για να κάνετε την αγορά του ξενοδοχειακού σας εξοπλισμού μια value for money επένδυση.

Η εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας με την πολυετή εμπειρία της στον εξοπλισμό του ξενοδοχείου σας έχει τη δυνατότητα να παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των προσδοκιών της διακόσμησης του χώρου σας.

Αν νομίζετε ωστόσο ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε φτάνουν μέχρι την πώληση, θα εντυπωσιαστείτε με το γεγονός ότι είμαστε δίπλα σας σε όλη την εμπειρία χρήσης των προϊόντων που αγοράζετε, καθώς αναλαμβάνουμε την διαδικασία αλλαγής, εγγύησης ή οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε σε επίπεδο after sale support.

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Ξενοδοχειακές Μονάδες
Αρχιτεκτονικά Γραφεία
Κατασκευαστικές Εταιρείες
Ιnterior
Designers
Ιδιοκτήτες
Airbnb
Concierge
Υπηρεσίες

Προσφέρουμε στους πελάτες σας την πολυτέλεια και την προσοχή που τους αξίζει!

Η επιλογή του καταλληλότερου στρώματος και κρεβατιού δημιουργεί την απόλυτη savoir-dormir εμπειρία του πελάτη σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον.

 • Διαθέτουμε πάνω από 10 επώνυμα brands ευρωπαϊκών και αμερικάνικων προδιαγραφών
 • Προϊόντα μακράς διάρκειας με αντοχή στο χρόνο και έως και 30 χρόνια εγγύηση
 • Τεχνογνωσία στην κατάλληλη επιλογή στρώματος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και υποστήριξη των υπηρεσιών σας μετά την πώληση
 • Χειροποίητα και tailor – made στρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος του χώρου σας
 • Στρώματα και κρεβάτια ξενοδοχείου υποαλλεργικά και αντιβακτιριδιακά, για να προσφέρουν την επιθυμητή προστασία και υγιεινή
 • Προϊόντα κατασκευής από φυσικά και βιώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον
 • Ποικιλία στις κατηγορίες στρωμάτων σε διαχρονικά, αλλά και μοντέρνα σχέδια για όλους τους τύπους των ξενοδοχείων
 • Η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης που προσφέρει άνεση, πραγματική ξεκούραση και ανακούφιση στο σώμα

Εξοπλίστε τον επαγγελματικό σας χώρο όπως τον ονειρεύεστε

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και θα σας καλέσουμε

Παγκοσμίου κλάσης ξενοδοχεία εμπιστεύονται τα brands μας

0
  0
  Το καλάθι σας
  Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop