ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Στη Vispring πιστεύουν ότι για να γίνει κάποιος κυρίαρχος μιας τέχνης χρειάζεται χρόνος. Στη περίπτωση τους 100 χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που οι κατασκευαστές κρεβατιών τους είναι τόσο ικανοί – γεμάτοι γνώση και πάθος που υπάρχει σε κάθε τούφα και ραφή. Επιτελούν όλες τις διαδικασίες με το χέρι φτιάχνοντας κάθε κρεβάτι κατά παραγγελία.

Τα στρώματα Vispring αποτελούν το ιδανικό μέσο για τον ύπνο, αφού είναι χειροποίητα, δημιουργημένα απο τα πιο αγνά υλικά. Ακόμα και τα ελατήρια τσέπης των στρωμάτων κατασκευάζονται απο την ίδια την Vispring και αποτελούν την ιδανική βάση που θα στηρίξει κάθε ενέργεια που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο στρώμα.

Η εμπειρία ύπνου με τα στρώματα Vispring είναι μια αξεπέραστη κατάσταση που δεν μπορεί να συγκριθεί με τη χρήση οποιουδήποτε άλλου στρώματος. 

Έξι περήφανες γενιές κορυφαίων κατασκευαστών στρωμάτων οδήγησαν τη Hästens εκεί που είναι σήμερα—μια οικογενειακή εταιρεία που εξακολουθεί να παρακινείται από τις αρετές του ύπνου και απο την ταπεινή υπερηφάνεια για την τέχνη της. Κάθε γενιά έχει παίξει τον ρόλο της στη διαμόρφωση της Hästens, ξεπερνώντας τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε στη πορεία.

Από ένα ταπεινό, αθώο ξεκίνημα, η Hästens έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο διάσημες μάρκες στον κόσμο. Ωστόσο, η εταιρεία Hästens αποτελεί μια ιστορία που δεσμεύεται από ένα πράγμα, την αγάπη και την αφοσίωση στα δημιουργήματα της και στους πελάτες της.

Την ποιότητα των προιόντων μπορεί να αντιληφθεί κανείς , αν αναλογιστεί πως η Hästens είχε την τιμή και το προνόμιο να υπηρετεί ως επίσημος προμηθευτής της Σουηδικής Βασιλικής Αυλής για τρεις γενιές.

Μια παράδοση διαχρονικής αριστείας φτιαγμένη στο χέρι από δεξιοτέχνες. Στην Kluft χρησιμοποιούν ανώτερα φυσικά υλικά, για να δημιουργήσουν μια πατενταρισμένη τεχνολογία ύπνου που συγχρονίζεται με το σώμα σας για έναν εξαιρετικό βραδινό ύπνο, κάθε βράδυ. Αριστοτεχνικά κατασκευασμένο με πολυτελή σχεδιασμό και προσοχή στη λεπτομέρεια το στρώμα των ονείρων σάς σας περιμένει.

Φανταστείτε ξανά την άνεση με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχέδιο Kluft Standard™—ένας φυσικός θάλαμος αέρα ανάμεσα στα ελατήρια και το επάνω μέρος του στρώματος—αποκλειστικά για τα στρώματα Kluft. Όταν αυτός ο θάλαμος συναντά τα προσαρμοστικά στρώματα από βελούδο, το στρώμα συγχρονίζεται με το σώμα σας, δημιουργώντας τον πιο εκλεπτυσμένο ύπνο πολυτελείας που επινοήθηκε ποτέ.

Έχοντας επίγνωση της σημασίας του ξεκούραστου ύπνου, η Simmons προσφέρει την καλύτερη τεχνογνωσία με την ανάπτυξη των πιο προηγμένων τεχνολογιών και τα πιο ευγενή υλικά. Όλα 100% Made in France! Τα μοντέλα Simmons είναι χειροποίητα και συναρμολογούνται προσεκτικά στα γαλλικά εργοστάσιά της Simmons.

Αυτή η μοναδική τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Simmons είναι το μυστικό της απόλαυσης του κρεβατιού με εξαιρετική άνεση. Κάθε ελατήριο εισάγεται ξεχωριστά σε μια μη υφασμένη σακούλα που είναι υποαλλεργική, αεριζόμενη, βακτηριοκτόνος και υψηλής αντοχής.  Συγκολλημένα με υπερήχους, τα ελατήρια τσέπης συνδέονται μεταξύ τους στα πλάγια και όχι στην επιφάνεια. Τέλεια ανεξαρτησία ύπνου σε όλες τις στάσεις για να επωφεληθούν όλοι από τον πιο γλυκό ύπνο!

Η Simmons ειδικεύεται στη δημιουργία συνθηκών που οδηγούν σε έναν ύπνο σωματικής αποκατάστασης. Απογειώνει τις τεχνολογικές της γνώσεις και σηματοδοτεί τα προϊόντα της με εξαιρετικά και πολυτελή υλικά προσεκτικά επιλεγμένα για τις καινοτόμες ιδιότητές τους. Η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας και η ευεξία και η άνεση είναι αυτό που οδηγεί τον Simmons για περισσότερα από 80 χρόνια.

Η Treca αποτελεί ένα brand κληρονομιάς, ένα όνομα με ισχυρή σύνδεση στην παράδοση που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό know-how που περνάει από γενιά σε γενιά. Από το 1922 η μικρή οικογενειακή επιχείρηση στην κατασκευή και αγορά καλωδίων του χημικού μηχανικού Ρενέ Μόριτζ μετακομίζει στη Γαλλία. Το 1935 από τη σύνδεση των αρχικών του Tréfilerie-Câblerie γεννιέται η Treca. Η κατασκευή των πρώτων μοντέλων με ελατήρια ξεκινά. Το 1947 δημιουργείται το πρώτο μοντέλο Pullman, ξεκινώντας το savoir-dormir.

Η Treca Paris είναι μια γαλλική μάρκα που προσφέρει πολυτελή χειροποίητα κρεβάτια. Συσσωρεύει την τεχνογνωσία ύπνου εδώ και γενιές στα δύο εργαστήριά της στο Mer, στις πύλες του κάστρου Chambord και στο Reichshoffen της Αλσατίας. Η Treca Paris αποτυπώνει την αυθεντική γαλλική τέχνη de vivre όσον αφορά τα κρεβάτια.

Ο ύπνος είναι πάντα μοναδικός και αξίζει την καλύτερη μεταχείριση. Τίποτα δε μένει στην τύχη. Οι ειδικοί της Treca, των οποίων η τεχνογνωσία μεταδίδεται από γενιά σε γενιά θα δημιουργήσουν το τέλειο κρεβάτι για εσάς, προσαρμοσμένο στις επιθυμίες σας.

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ  ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!

Κάθε υλικό που χρησιμοποιούν στην Aireloom είναι επιλεγμένο και σχολαστικά δουλεμένο,
ώστε να προσφέρει αντοχή και άνεση. Κάθε υπόστρωμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργίας της Aireloom και προσφέρει την απόλυτη υποστήριξη και χαλάρωση.
Με τον ίδιο τρόπο κάθε βελονιά και περίγραμμα τοποθετείται από έναν αληθινό τεχνίτη.

Βαθιά προκατελειμμένοι προς τις αξίες της αριστείας, της άνεσης και της αληθινής πολυτέλειας, οι ιδρυτές της Aireloom, απο το 1940 φρoντίζουν τα στρώματα τους να είναι χειροποίητα χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, διαχρονική δεξιοτεχνία και μεταγενέστερα καινοτόμες μεθόδους που τελειοποιήθηκαν στο πέρασμα 80 χρόνων.

Από τον αέρα που αναπνέουμε, μέχρι το νερό που πίνουμε και το έδαφος στο οποίο καλλιεργούμε την τροφή μας, είναι σημαντικό για την Aireloom να φροντίζει να προστατεύει τον πλανήτη μας για τις μελλοντικές γενιές. Η αποστολή τους είναι να συνεχίσουν να κατασκευάζουν χειροποίητα στρώματα χρησιμοποιώντας φυσικές ίνες και υλικά υψηλής ποιότητας που δεν είναι μόνο φιλικά για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας, αλλά και τον πλανήτη μας.

Στην Marshall επιδιώκουν να κάνουν τα όνειρα του κόσμου για ένα υπεραναπαυτικό ύπνο πραγματικότητα.

Στην Marshall δίνουν μεγάλη αξία στην καινοτομία. Καινοτομούν απο το ξεκίνημα της εταιρίας ως εφευρέτες της τεχνολογίας Pocket Coil μέχρι και στην κάθε βελονιά που διασχίζει τα στρώματα τους. Αυτή ήταν ανέκαθεν η βασική τους αρχή.

Μέσα σε ένα στρώμα Marshall θα βρείτε φροντίδα και πάθος… μαζί με τις καλύτερες φυσικές ίνες, ξυλεία τοπικής προέλευσης και την πατενταρισμένη τεχνολογία πηνίων Marshall. Είναι η δέσμευσή τους στην απόλυτη εμπειρία ξεκούρασης.

Τα πολυτελή, χειροποίητα στρώματα της Shifman είναι κατασκευασμένα με την ίδια δέσμευση στην ποιότητα, την ακεραιότητα και την αληθινή δεξιοτεχνία με την οποία ιδρύθηκε και η εταιρεία το 1893 στις Η.Π.Α.

H Shifman κατασκεύασε περήφανα πολυτελή στρώματα και ελατήρια στο Newark, NJ.  απασχολώντας ντόπιους τεχνίτες στο εργοστάσιό τους.

Η στοχαστική αφοσίωση στη λεπτομέρεια και η επιλογή των καλύτερων υλικών στον κόσμο διασφαλίζουν ότι η ομορφιά ενός στρώματος Shifman ξεπερνά τα μέσα στρώματα. Οι τεχνίτες παγκόσμιας κλάσης της Shifman χρησιμοποιούν τεχνικές και αρχές σχεδίασης που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, καθιστώντας τα στρώματα της εταιρείας από τα πιο άνετα και μακροχρόνια διαθέσιμα προϊόντα.

 

Το να σε «αγκαλιάζει» ένα άνετο κρεβάτι από τη Mattsons είναι σαν να αγγίζεις το κασμίρ για πρώτη φορά. Το σώμα σας θα αισθάνεται χωρίς βάρος και σύντομα θα παρασυρθείτε σε μια ονειρική κατάσταση ευτυχισμένου ύπνου, αναπαυόμενοι με ασφάλεια μόνο στα καλύτερα φυσικά υλικά. 

Θα είναι η αρχή ενός νέου τρόπου ξεκούρασης για το σώμα και το μυαλό σας, στον οποίο θα ανακαλύψετε πόσο καλά μπορείτε να κοιμηθείτε και πόσο απίστευτα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε. Είμαστε σε αυτό για περισσότερο από έναν αιώνα, οπότε ξέρουμε.

Στη Mattsons το όραμα είναι ο πελάτης να μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εμφάνιση και το στυλ που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι του και στην προσωπικότητά του. Από εκκεντρική δροσερή, έως κλασική κομψότητα παραμένει επιλογή του. Άλλωστε είναι η κρεβατοκάμαρά του.

Η Englander κατασκευάζει στρώματα άνετα με διαχρονικές τεχνικές και δοκιμασμένα υλικά από το 1894 για περισσότερα από 125 χρόνια.

Ο Max Englander ίδρυσε την Englander Mattress Company στη Νέα Υόρκη το 1894 με έναν ξεκάθαρο σκοπό: χειροποίητα άνετα στρώματα μεγάλης διάρκειας που θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά όλοι.

Κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Englander παρείχε αμέτρητα «Στρώματα Ερυθρού Σταυρού». Ήταν χειροποίητα και άνετα, ενώ συνέβαλε στο να γίνει η Englander δημοφιλές όνομα. Το αποτέλεσμα: τα πιο μοναδικά, ευκολονόητα, άνετα και ανθεκτικά στρώματα που κατασκευάστηκαν ποτέ.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop