Στρώματα για ξενοδοχεία

Κάθε ξενοδοχείο θα πρέπει να δώσει την προσοχή που χρειάζεται στην επιλογή των στρωμάτων, αν θέλει να έχει τα βέλτιστα αποτελέσματα και να βγει κερδισμένο σχετικά με την ποιότητα της συνολικής ξενοδοχειακής εμπειρίας που προσφέρει το κατάλυμά, εξασφαλίζοντας έτσι ευχαριστημένους πελάτες.

Συνήθως, τα στρώματα που χρησιμοποιούνται στα δωμάτια ξενοδοχείων είναι μεσαίας σκληρότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο συγκεκριμένος τύπος στρώματος μπορεί  να φιλοξενήσει και τις τρεις θέσεις ύπνου, υποστηρίζοντας με σωστή ευθυγράμμιση την σπονδυλική στήλη, τον αυχένα και το ισχίο.

Ένα στρώμα ξενοδοχείου έχει μέση διάρκεια ζωής, 5 με 10 έτη. Οι κατασκευαστές συνήθως προτείνουν τα 5-8 έτη, αλλά η αντοχή ενός στρώματος ξενοδοχείου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως είναι ο τύπος, τα υλικά κατασκευής του, το βάρος του, η συντήρησή του και η καθαριότητά του.

H Villa Luxury Beds με έως και 30 χρόνια εγγύηση και 100% αντοχή στο χρόνο είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει στη σωστή επιλογή στρώματος, για να κάνεις  την αγορά του ξενοδοχειακού σου εξοπλισμού μια value for money επένδυση.

Μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα συνήθως αλλάζει στρώμα ανά 3 με 5 έτη, ένα μικρότερης κλίμακας ξενοδοχείο ανά 5 με 7 έτη, ενώ τα ενοικιαζόμενα ανά 7 με 10 έτη. Και πάλι, τον τελικό λόγο τον έχουν οι ίδιοι οι ξενοδόχοι, οι οποίοι είναι απαραίτητο να κάνουν τους ελέγχους τους έγκαιρα, πριν αρχίσει η φθορά του στρώματος και ύστερα να προβούν στην άμεση αντικατάστασή του.

Με την κατάλληλη συντήρηση, ένα στρώμα ξενοδοχείου μπορεί να ξεπεράσει αρκετά το προσδόκιμο ζωής του. Αλλά, σε αντίθετη περίπτωση, μπορούν να μειωθούν τα χρόνια που θα προσφέρει άνεση και ποιότητα ύπνου στους ταξιδιώτες σας. Μιλώντας για στρώματα για ξενοδοχεία, οι απαιτήσεις είναι αρκετά υψηλές και η καθημερινή χρήση από διαφορετικούς σωματότυπους προσθέτει παραπάνω στρες στο στρώμα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται σαφώς τακτικότερους ελέγχους και σχολαστικό καθαρισμό.

Κάθε ξενοδοχείο λοιπόν, έχει την ευθύνη να συντηρεί κατάλληλα τα στρώματα των δωματίων του, να καθαρίζει και να αερίζει σωστά τα δωμάτια σε καθημερινή βάση και τέλος να ελέγχει και να αλλάζει έγκαιρα τα παλιά στρώματα

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop