Στρώματα & κρεβάτια κατά παραγγελία

Οι περισσότεροι άνθρωποι που βρίσκονται σε αναζήτηση αγοράς στρώματος ή κρεβατιού κατά παραγγελία, θεωρούν σημαντικό να λάβουν υπόψη μόνο το μέγεθος του στρώματος και του κρεβατιού. Ωστόσο κάτι τέτοιο συμβάλλει σε μια αγορά που μπορεί πολύ εύκολα να αποβεί μη ολοκληρωμένη ή μη ικανοποιητική. Στη Villa Luxury Beds φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με τις κατάλληλες εταιρίες στρωμάτων ώστε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα στρώματα ύπνου καθώς και τα πιο ποιοτικά κρεβάτια στην αγορά. Τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα μας, είτε πρόκειται για στρώματα διπλά είτε για στρώματα ημίδιπλα, φτιάχνονται από τα πιο φυσικά υλικά και από τους πιο έμπειρους τεχνίτες.

Οι εταιρίες στρωμάτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε καταβάλλουν την μέγιστη προσπάθεια για να μπορούμε εμείς να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο αποτέλεσμα. Λαμβάνουν υπόψη τις ακριβείς διαστάσεις, μέχρι και το τελευταίο εκατοστό, και τα ειδικά εξατομικευμένα αιτήματα που παρέχει ο κάθε πελάτης προκειμένου να φτιαχτεί το ιδανικό στρώμα και κρεβάτι κατά παραγγελία.

Ο πελάτης είναι σε θέση να διαλέξει ο ίδιος τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί για το στρώμα κρεβατιού του ή και για το ίδιο το κρεβάτι.
Πέρα από τις διαστάσεις, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να «ράψει» εξ’ ολοκλήρου το στρώμα, το κρεβάτι ή και τα δύο μαζί, στα μέτρα του. Όταν ο πελάτης επιλέγει να φτιάξει στρώμα και κρεβάτι κατά παραγγελία, μπορεί να επιλέξει το υλικό και το χρώμα του σκελετού του κρεβατιού. Μπορεί να επιλέξει δηλαδή το κεφαλάρι που θέλει, το υλικό από το οποίο θα είναι φτιαγμένο και το αν θα υπάρχει κάποια επένδυση. Μια πολύ δημοφιλής επιλογή είναι τα κεφαλάρια ντυμένα με βελούδινη επένδυση. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια του κρεβατιού. Όσο αναφορά το στρώμα,δίνεται η δυνατότητα επιλογής της σκληρότητας του, καθώς και το ύψος του. Με τον τρόπο αυτό ο κάθε πελάτης μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό προϊόν σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις, το οποίο θα αγκαλιάζει το σώμα του και θα ανταποκρίνεται στις δικές του ιδιαιτερότητες.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα χαρεί πολύ να σας βοηθήσει και να σας κατευθύνει κατά τη διαδικασία της επιλογής ενός στρώματος και κρεβατιού κατά παραγγελία. Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και δώστε ζωή στη δική σας δημιουργία.

custom made

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop