Στρώματα με Ανεξάρτητα Ελατήρια Η Χωρίς

Η σύνδεση της κατάλληλης επιλογής στρώματος με την υψηλή ποιότητα του ύπνου έχει επιβεβαιωθεί από ειδικούς που συστήνουν την αλλαγή στρώματος κάθε οκτώ με δέκα χρόνια. Η αλλαγή στρώματος είναι βασική, καθώς η κακή ποιότητα ύπνου για μεγάλο χρονικό διάστημα προκαλεί σοβαρά σωματικά προβλήματα.

Ως εκ τούτου προκύπτει το εξής δίλημμα: Στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια ή χωρίς?

Στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια

Τα στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια ανήκουν στην κατηγορία των ανατομικών στρωμάτων και εγγυώνται μία πραγματικά πλούσια εμπειρία ύπνου και ξεκούρασης. Τα στρώματα ελατηρίων παρέχουν στο σώμα τη στήριξη που χρειάζεται, ώστε να διατηρεί την ευθυτενή του θέση. Η χρήση ανατομικών στρωμάτων αποδεδειγμένα βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας και μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις στη σωματική σας υγεία. Συγκεκριμένα, παίρνει το καλούπι του σώματός σας και απορροφά το βάρος σας μειώνοντας την πίεση στις αρθρώσεις σας, ενώ διατηρεί την ίδια αίσθηση σε κάθε σημείο πίεσης του σώματος.

Για τον λόγο αυτό, προωθείται από ειδικούς ως το κατάλληλο είδος στρώματος για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αϋπνίες, καθώς προσαρμόζονται αμέσως στο σχήμα του σώματος σας και έχουν αντοχή στους κραδασμούς από τις κινήσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Στην VillaLuxuryBeds παρέχουμε μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια αλλά και χωρίς, για να βάλετε την πολυτέλεια στη ζωή σας!

Στρώματα χωρίς ελατήρια

Τα στρώματα χωρίς ελατήρια χωρίζονται, επίσης, σε υποκατηγορίες: Στρώματα memory foam και στρώματα με latex. Μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορους τύπους ανάλογα με την πυκνότητα του υλικού, το ύψος και τους συνδυασμούς των διάφορων στρώσεων.

Memory Foam: Αποτελείται από δισεκατομμύρια viscoelastic κύτταρα που ανταποκρίνονται στη θερμοκρασία και το βάρος σας και είναι συνήθως πυκνότερο από ένα συνηθισμένο στρώμα αφρού. Η ονομασία του προέρχεται από την ικανότητα του να κρατά στη «μνήμη» του το σχήμα του σώματος. Το σώμα στηρίζεται σε σωστή ανατομική στάση επιτρέποντας στη σπονδυλική στήλη να διατηρήσει τη βέλτιστη φυσική της θέση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο υλικό είναι λιγότερο οικολογικό από τα άλλα στρώματα, ευαίσθητο στις αλλαγές της θερμοκρασίας και πιο σκληρό όταν έχει κρύο, ενώ είναι πιο ευαίσθητο στη ζέστη.

Latex (λάτεξ): Τα στρώματα με λάτεξ αποτελούνται από 100% φυσικό υποαλλεργικό υλικό, καουτσούκ από χυμό τροπικών δέντρων, ενώ ταυτόχρονα το λάτεξ προάγει την αντοχή του στρώματος στο χρόνο με το σωστό αερισμό του λόγω της ικανότητας του να αναπνέει.

Τα στρώματα με λάτεξ διατηρούν το ύψος τους και με την ελαστικότητά τους ενισχύουν τη σωστή ορθοπεδική στήριξη του σώματος, ενώ ανακτούν την αρχική τους στάση αμέσως μετά τη χρήση. Τα συγκεκριμένα στρώματα είναι ιδανικά για άτομα με θέματα με αλλεργίες λόγω των αντιμικροβιακών τους ιδιοτήτων, καθώς θεωρούνται πιο υγιεινή επιλογή από τα στρώματα με ελατήρια.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως τα στρώματα με λάτεξ πρέπει να περιέχουν το αυθεντικό υλικό, καθώς οι περισσότερες παραλλαγές ενδέχεται να δημιουργήσουν αλλεργίες στο σώμα, ενώ σε αντίθεση με κοινές πεποιθήσεις δεν έχουν σκληρή αίσθηση.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop