Τί είναι τα pocket spring στρώματα;

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία ενός καλού νυχτερινού ύπνου και για να τον πετύχετε, πρέπει να ξεκινήσετε με ένα ποιοτικό στρώμα. Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους κρεβατιών στην αγορά, ένα από τα πρώτα ερωτήματα που μπορείτε να θέσετε στον εαυτό σας είναι τι στρώμα σας ταιριάζει.

Έαν δεν ξέρετε τι ερμηνεύουν οι προτιμήσεις σας, διαβάστε τον οδηγό μας:

Τί στρώμα να διαλέξω;

Τί είναι το στρώμα με ελατήριο τσέπης;

Το στρώμα με ελατήριο τσέπης περιλαμβάνει ξεχωριστά ελατήρια ραμμένα στη δικές του τσέπες του υφάσματος. Τα στρώματα με ελατήρια τσέπης έχουν συνήθως υψηλότερο αριθμό ελατηρίων από άλλους τύπους στρωμάτων και αυτά τα μεμονωμένα ελατήρια λειτουργούν εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Έτσι επιτρέπουν στο στρώμα να προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος και να κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος στην επιφάνεια ύπνου.

Τα οφέλη του ύπνου σε ένα στρώμα με ελατήρια τσέπης

1. Προσθέτει μια αναπήδηση στο κρεβάτι σας

Αυτά τα ελατήρια αντιδρούν στην πίεση, δημιουργώντας ένα επίπεδο αναπήδησης ή ανταπόκρισης στο στρώμα. Σε αντίθεση με τα στρώματα αφρού, τα οποία μπορούν να αισθάνονται σαν κινούμενη άμμο, αυτά προσφέρουν ευελιξία, καθιστώντας την ώρα του ύπνου μια ευχάριστη εμπειρία.

2. Εξασφαλίζει προσπαρμοσμένη υποστήριξη

Κάθε μεμονωμένο ελατήριο ανταποκρίνεται ανεξάρτητα στο εφαρμοζόμενο βάρος και πίεση. Αυτό σημαίνει ότι καθώς κινείστε μέσα στη νύχτα, τα ελατήρια θα προσαρμοστούν για να υποστηρίξουν την μοναδική ανατομία του σώματός σας. Είτε κοιμάστε στην πλάτη, στα πλευρά ή την κοιλιά σας, αυτά τα στρώματα βοηθούν τη σπονδυλική σας στήλη να ευθυγραμμιστεί σωστά και να ανακουφιστεί.

3. Βελτιώνει την αναπνοή του κρεβατιού σας

Ξυπνάτε συχνά νιώθοντας  ιδρωμένος; Τα στρώματα με ελατήρια τσέπης είναι εδώ για να σώσουν την ημέρα. Ο σχεδιασμός τους παρέχει καλύτερη ροή αέρα σε σύγκριση με άλλα στρώματα. Αυτή η βελτιωμένη ροή αέρα βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας και της υγρασίας και μειώνει την πιθανότητα συσσώρευσης θερμότητας και πιθανής δυσφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

individual spring of pocket spring mattress

4. Αποτρέπει τη συσσώρευση μούχλας και βακτηρίων

Τα στρώματα με ελατήρια τσέπης μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου μούχλας σε κάποιο βαθμό. Η βελτιωμένη ροή αέρα βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης υγρασίας. Επίσης, η χρήση υποαλλεργικών υλικών στην κατασκευή τους μπορεί να αποτρέψει τη συσσώρευση αλλεργιογόνων και μικροοργανισμών. 

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι κανένας τύπος στρώματος δεν μπορεί να παρέχει πλήρη προστασία από το σχηματισμό μούχλας. Παράγοντες όπως η υγρασία και η συντήρηση του περιβάλλοντός σας είναι επίσης σημαντικοί. 

Διαβάστε πώς να φροντίσετε το στρώμα σας εδώ

5. Απομονώνει την κίνηση για μια ανενόχλητη νύχτα

Εάν μοιράζεστε το κρεβάτι σας με έναν σύντροφο και ξυπνάτε κάθε φορά που κινείται ή αντίστροφα, διαταράσσεται ο ύπνος συνεχώς όλη τη νύχτα. Τα στρώματα με ελατήρια τσέπης έχουν ένα μυστικό όπλο: δεν μεταφέρουν την κίνηση, αντίθετα την απορροφούν.

Συνοψίζοντας, όταν τα στρώματα με ελατήρια τσέπης συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά, μπορούν να προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια που θυμίζει ξενοδοχείο. Στη Villa Luxury Beds, παρέχουμε μόνο πολυτελείς εταιρείες στρωμάτων, με σκοπό να σας προσφέρουμε την ποιότητα ύπνου που σας αξίζει.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop