Στρώματα ελατηρίων ή αφρού?

Η τελική επιλογή αγοράς ενός στρώματος είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες στρωμάτων διαθέσιμες στην αγορά. Θα κληθείτε να διαλέξετε μεταξύ χειροποίητων στρωμάτων, υποαλλεργικών στρωμάτων, ακόμα και ανατομικών και ορθοπεδικών στρωμάτων.

Ωστόσο, η επιλογή γίνεται φανερά πιο εύκολη, εάν επικεντρωθείτε σε μια βασική ερώτηση: Θέλετε στρώμα ελατηρίων ή αφρού?

Τα στρώματα αφρού είναι η πιο σύγχρονη εφεύρεση. Αν και δημιουργήθηκαν γύρω στο 1960, έχουν γίνει πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. To θετικό των στρωμάτων αφρού είναι ότι βγαίνουν και σε οικονομικά μοντέλα, ωστόσο για κάποιον που ψάχνει ένα πολυτελές στρώμα αφρού, αυτό θα του στοιχήσει πολύ παραπάνω από ένα ακριβό στρώμα ελατηρίων.

foam mattress

Ένα στρώμα ελατηρίων από την άλλη, αν αποφασίσετε να κατευθυνθείτε προς ένα μοντέλο υψηλής ποιότητας, αποτελεί διαχρονική επένδυση, καθώς η τεχνολογία τους ξεπερνά την τεχνολογία των στρωμάτων αφρού και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Στην Villa Luxury Beds έχουμε συγκεντρώσει προϊόντα από τις καλύτερες εταιρίες στρωμάτων, οι οποίες επεξεργάζονται με ευλαβική προσοχή τόσο τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των στρωμάτων όσο και τις τεχνικές.

Συγκεκριμένα, η εταιρία Vispring εκτός του ότι κατασκευάζει χειροποίητα στρώματα, φροντίζει να κατασκευάζει η ίδια την βάση των στρωμάτων της, δηλαδή τα pocket springs.

Πρόκειται για μια καινοτομία με ένα μοντέλο ελατηρίων τσέπης, το οποίο είναι ικανό να στηρίξει κάθε κίνηση που πραγματοποιείται πάνω στα στρώματα τους.vispring

Οι εταιρίες Kluft και Mattsons επίσης εστιάζουν ιδιαίτερα στη βάση του στρώματος, ούτως ώστε να μπορούν εγγυηθούν την μακροχρόνια ακεραιότητα του.

Παρόμοια, για την εταιρία στρωμάτων Englander, η οποία με τα χρόνια εμπειρίας που διαθέτει, χρησιμοποιεί παραδοσιακές τεχνικές για ένα σίγουρο αποτέλεσμα, δηλαδή ένα χειροποίητο στρώμα ελατηρίων που τηρεί όλες τις προδιαγραφές.

Σίγουρα δεν είναι όλα τα ακριβά στρώματα ποιοτικά. Πρέπει όμως να γνωρίζετε από τι φτιάχνονται και ποια διαδικασία κατασκευής ακολουθείται. Γι’ αυτό και επιμένουμε στην εύρεση της χρυσής τομής μεταξύ τιμής και ποιότητας.

Συνεπώς, προτείνουμε να κατευθυνθείτε προς ένα ποιοτικό στρώμα ελατηρίων και αξίζει να αναφερθεί ότι τα στρώματα της εταιρίας Hästens, η οποία με απλότητα και κύρος αφήνει να γνωστοποιηθούν τόσο τα υλικά που χρησιμοποιεί όσο και η ακριβής διαδικασία που ακολουθείται, είναι απο τα καλύτερα στην αγορά.

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Eshop